Baložu bibliotēkas grāmatu jaunumi

Hei lietainajā vasarā! Esam jums sagatavojušas izzinošas un izklaidējošas grāmatas.

Nozaru literatūrā 3 pieprasītākās: prinča Harija biogrāfija “Liekais”, sevis izzināšanas grāmatas – “Palikt vai Aiziet” par attiecībām ar narcisu, grāmatā “4000 nedēļu laika pārvaldība mirstīgajiem” atradīsiet idejas par jēgpilnu laika plānošanu, kā arī atpūtu.

Latviešu autoru daiļliteratūra – Daces Judinas grāmata “Bez nožēlas”  (Nr.19.) iepriecinās Annas Elizabetes kriminālromānu sērijas fanus. “Uzgleznot laiku” ir Ērika Kūļa jaunākie stāsti.

Tulkotie romāni priecē gan spriedzes žanrā – “Tepat kaimiņos” par nolaupītu bērnu, “Varbūt tikai ēna…” par jaunas sievietes izsekošanu, detektīvromāni “Istabene” atrisina viesnīcas klienta nāvi, “Baltajos melos” bagātu pusaudžu puišu nolaupīšana, gan romantiskajā žanrā – “Romantiķu grāmatu klubā” vīrietis glābj savu laulību, “Man, lūdzu, espreso, kruasānu un laimīgu dzīvi” trīsdesmitgadnieces identitātes meklējumi Francijā, kā arī šīs Tredstrītas sērijas Kārenas Vaitas septītā, pēdējā daļa “Bēniņi Kvīnstrītā”, kurā uzzināsiet kā Melānija un Džeks meklē paslēptu briljantu.

Bērnus iepriecinās grāmatiņa par mazo Susuriņu, kas dodas uz skolu ;  par dusmīgajiem dzīvniekiem un kā pārvarēt šīs emocijas ; izzinoši fakti par kokiem ; kā spēlēt teātri 7.-9.klasē ; šobrīd kinoteātros rādītā jaukā animācijas filma par Uguns meiteni un ļaudīm Elementu pilsētā ir izlasāma grāmatā “Elementāri”.

Grāmatas var pasūtīt bibliotēkas e-katalogā