Kultūras pasākumi Ķekavas novadā no 8.aprīļa

Aicinām apmeklēt kultūras pasākumus Ķekavas novadā šonedēļ:
BALDONES BIBLIOTĒKĀ:
✅Līdz 30.aprīlim porcelānu un māla olu trauciņu izstāde “Maza maza mājiņa ne logu ne durvju”. Oskara Balaško kolekcija.
 
BALDONES KULTŪRAS CENTRĀ:
✅12., 13., un 14. aprīlī plkst. 19.00 filma GANDRĪZ VECPUISIS. Biļetes cena: 4.00 EUR. Biļetes nopērkamas pirms seansa.
 
BALDONES MUZEJĀ:
✅Līdz 23.aprīlim izstāde: “Maza bija, bet ražena: Baldones simbols – vāvere”, kurā būs iespējams uzzināt vairāk par Baldones simbola vēsturi, kā arī apskatīt visdažādākās vāveres, kuras gadiem ilgi kolekcionējuši iedzīvotāji;
✅Pastāvīgā ekspozīcija “Ceļš uz Baldones kūrortu”.
 
BALOŽU KULTŪRAS NAMĀ:
✅13.aprīlī plkst. 14:00. Senioru vokālā ansmabļa “Atvasara” 25 g. jubilejas koncerts “Starp sniegpulkstenīšiem un miķelīšiem” . Ieeja bez maksas.
✅14.aprīlī plkst. 16.00. Piedzīvojumu filma, animācija, fantastika “Baisule”, Filmas garums 1h 30min. Kad viņas pasauli pārņem tumsa, kādai meitenei ir jāpārvar bailes un jādodas uz noslēpumainu gaismas pilsētu, lai izglābtu tēvu no bīstama zinātnieka un novērstu savas planētas iznīcību. Ieeja: 4,00 EUR
✅14.aprīlī plkst. 18.00 “Marijas klusums”, 12 +, līdz 12 g.v. – neiesakām. Drāma, Vēsturiska 1h 43min. Veidota pēc slavenās teātra un kino aktrises Marijas Leiko dzīvesstāsta un vēsta par viņas dzīves pēdējiem gadiem, kad aktrise dodas uz Padomju Savienību, lai parūpētos par savu mazmeitu un kļūst par Staļina iniciētās latviešu iznīcināšanas akcijas liecinieku un upuri. Režisors: Dāvis Sīmanis. Lomās: Olga Šepicka-Slapjuma, Artūrs Skrastiņš, Ģirts Ķesteris, Vilis Daudziņš, Inese Kučinska Ieeja: 4,00 EUR
 
DOLES TAUTAS NAMĀ:
✅12. aprīlī plkst. 19:00 Baldones amatierteātra “Sudraba nagla” iestudējumā dramaturga Marka Kameloti komēdija divos cēlienosizrāde “PIDŽAMA SEŠIEM”. Ieeja bez maksas.
 
ĶEKAVAS KULTŪRAS NAMĀ:
✅Viesību zālē kolekcionāra Valērija Strelkova un mākslinieces Ingas Pērkons izstāde “Tauriņu maģija”. Izstāde apskatāma kultūras nama darba laikā.
✅13.aprīlī plkst. 17:00 Ķekavas sākumskolas sporta zālē Tautas deju koncerts “Tur man tika šūpoties”. Biļešu cena 5 EUR – www.bilesuparadize.lv, Ķekavas kultūras nama kasē, Pasākuma dienā no plkst. 16:00, pasākuma norises vietā.
 
KATLAKALNA TAUTAS NAMĀ:
✅13.aprīlī plkst.12.00 Draugu klubiņš aicina uz tikšanos “Pavasara ziedu valsis”. Skanīgas dziesmas un valša skaņas ievedīs ziedošajā pavasarī. Pasākuma norise pie galdiņiem ar pašu rūpētu cienastu. Biļete: 4.00 EUR; kluba biedriem bez maksas.
ĶEKAVAS NOVADPĒTNIECĪBAS MUZEJĀ:
✅Līdz 30.aprīlim Izstāde. Skolēnu karikatūru zīmēšanas konkursa “Pa-smejies!” darbi
✅Līdz 30.aprīlim Izstāde. Karikatūristi jubilāri – L. Bulikina, K. Liede, E. Kungs, U. Mežavilks, N. Zvirbulis
✅Pastāvīgās ekspozīcijas: „Ķekavas novada pieci stāsti”, „Smejies vesels!”, „Viņus vieno „Dadzis”.